Linda Sjåstad Andreassen
Prosjekteier, Ullensaker kommune

Linda er næringsrådgiver i Ullensaker kommune og prosjekteier i Fremtidens flypassby.

Linda-Sjastad-Andreassen-ULK-00758_500 web.jpg

Åge Vebostad
Plan- og næringssjef, Ullensaker kommune

Åge er plan- og næringssjef i Ullensaker kommune.

åge_edited_edited.jpg

PhD Bjørn Klimek
Prosjekt- og forskningsleder, Multiconsult

Bjørn Klimek har en PhD i innovasjons- og næringsstudier fra Universitetet i Oslo. Som forsker har Bjørn i mange år jobbet med forskjellige næringssektorer i Norge og internasjonalt. Bjørn har vært prosjektleder for flere FoU- og innovasjonsprosjekter og bistår både offentlige og private aktører i komplekse innovasjons- og omstillingsprosesser.

bjørn klimek_edited.jpg

Thor Thoneie
Oslo Airport City

Thor har jobbet med ledelse, byutvikling, leie, salg og utbygging i 25 år, de siste fem årene som administrerende direktør i Oslo Airport City. Tidligere har han vært utviklingsdirektør i Oslo S Utvikling med ansvaret for utvikling og bygging av Barcode i Bjørvika. Han har en Bachelor fra NHH og Cand.merc (master) i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen i Aarhus.

Halvor Snarvold
Fabritius

Halvor er prosjektdirektør med overordnet ansvar for Oslo Logistikkpark Gardermoen og Oslo Logistikkpark Drøbak. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Halvor har Jobbet i Skanska i elleve år, både på entreprenørsiden og med eiendomsutvikling, før han startet i Fabritius i 2017.

Rolf Maurseth
P
artneransvarlig og markedsdialog

Rolf Maurseth er markedssjef i Multiconsult Bygg & Eiendom og i LINK Arkitektur. Han er sivilarkitekt med lang erfaring fra alle typer byggeprosjekt og byplanlegging, med et sterkt fokus på urbanisme og bærekraft.

 

Rolf har bred erfaring med ledelse, FoU-prosjekter, strategi og styrearbeid. Han er en av grunnleggerne av LINK arkitektur i 2020 og har en Bsc fra The Bartlett School of Architecture  and Enviromental studies, og Master fra Arkitekthøyskolen i Oslo (AHO).

Anders Gunneriussen Røseth
Nannestad kommune

Anders er utdannet sosiolog og jobber som samfunnsplanlegger i Nannestad kommune. Han har tidligere jobbet i NAV.

Marius Listerud
Oslo Airport City

Marius er sivilingeniør med spesialisering i bygg og miljøteknikk fra NTNU i Trondheim. Han er prosjektdirketør i Oslo Airport City og har jobbet i Vedal i 12. Tidligere prosjekter inkluderer oppdrag for Oslo S Utvikling i Bjørvika, NPRO på Aker Brygge og Eiendomsspar i Tromsø. 

Mia Meyer Walle-Hansen
Leder Gardermoen Living Lab

Mia Walle-Hansen er utdannet siviløkonom med fordypning i samfunnsøkonomi. I Multiconsult har Mia spesialisert seg på analyse av forutsetninger for verdiskaping i norske byer og kommuner. I forskningsprosjektet er Mia ansvarlig for aktivitetene i Gardermoen Living Lab.

ID Photo MWH.jpg

Tobias Voraa
Markedssjef nybygg, Fabritius

Markedssjef for nybygg hos Fabritius. Han har erfaring som Næringsmegler innen lager og logistikksegmentet før han kom til Fabritius i mars 2021.

 

Fabritius mars 2021-058_edited.png

Maren Louise Salte 
Analytiker og prosjektmedarbeider

Maren Louise Salte er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fordypning i samfunnsøkonomi og strategi. Maren Louise arbeider som seniorrådgiver i Multiconsult og har lang prosjekterfaring som både oppdragsleder og analytiker.

Maren Louise.jfif

Kristine Gjelsten Haugen
Fabritius

Kristine har vært i Fabritius siden april 2019. Før dette var hun aktiv idrettsutøver på World Cup-landslaget i alpint. Kristine har Utdanning fra Univeristy of Denver med en bachelorgrad i eiendom. 

Kristine G_edited_edited.jpg

Dr. Tim Moonen
Managing Director, The Business of Cities

Dr Tim Moonen leads The Business of Cities and will be exploring what the global lessons from other airport cities and regions hold for Oslo Gardemoen and partners. Tim has worked with and guided more than 100 cities and districts internationally to support long-term strategies, inform targeted benchmarking, and deliver broad-based economic development.

Moonen.jpg

Charlie Ford
Cities Research Consultant, The Business of Cities

Charlie is an associate at The Business of Cities and he advises a number of cities and businesses on long-term strategic planning post-Covid. He is leading the research into similar Aerotropolis around the world. Charlie graduated from the University of Oxford with an undergraduate degree in PPE. Previous roles include strategy consulting internships at Oliver Wyman and Deloitte.

Charlie.png